Mon Amie

Nagy örömünkre szolgál, és büszkeséggel tölti el a szívünket, hogy megnyitottuk Siófokon, Mon Amie Superior néven második üzletünket a belvárosban, a Víztorony Üzletházban.

Régi üzletünk a Mon Amie Esküvői Ruhaszalon változatlan környezetben, változatlan helyen a siófoki Hernyó üzletházban várja a menyasszonyokat és a koszorúslányokat.

Az új szalon nyitásával széles palettán kínálunk menyasszonyi, koszorús-, és menyecske ruhákat ár, illetve minőségi szempontból. Bízunk benne, hogy minden menyasszony, és koszorúslány megtalálja nálunk az egyéniségéhez illő álomruháját, legyen az szolidan visszafogott, romantikus, arisztokratikus vonalvezetésű vagy merészen extravagáns.
Amennyiben egyedi elképzelései vannak az álomruháról, tervezzük meg együtt a mesebeli ruhát, és mi elkészítjük önnek.
Várjuk szeretettel azokat a hölgyeket, akik szalagtűzőre szeretnének alkalmi ruhát vásárolni vagy kölcsönözni. Szalonjainkban megtalálhatóak több világcég ruhái is, például: az amerikai Bonny (egyedülállóan Magyarországon csak nálunk), a szintén amerikai Mori Lee, a dán Lilly vagy a német IDM ruhák.

Híres hazai tervezők ruháit is kínáljuk: Miss Cathy és Lisette ruha. Egyedülálló kézzel hímzett kalocsai mintás esküvői ruhákat készítünk egyedi kalocsai mintás motívumokkal. Ha esküvőjét tervezi, látogasson meg minket. Udvarias és hozzáértő kiszolgálással várjuk önt.
INFO@MONAMIE.HU WEB:VINCE.BALOGH@GMAIL.COM